Betingelser

Om Virksomheden
Femininum Copenhagen er en dansk netbutik, der sælger lingeri og undertøj m.m. Netbutikken er ejet af CPHagen ApS, som også står bag kostume shoppen narremissen.dk
Femininum Copenhagen er etableret i 2016.
CVR. Nr.: 34613656
Alle priser på femininum.dk er inklusiv moms, told, alle danske afgifter m.m.

Levering
Leveringstiden er 4-5 dage, da varerne sendes fra et fjernlager i Europa.

Det er yderst vigtigt, at både for- og efternavn udfyldes ved bestilling. Du risikerer, at pakken ikke bliver leveret af PostNord, hvis ikke det oplyste navn, stemmer overens med navnet, som fremgår på postkasse eller lign.
Det er dit eget – og ikke CPHagen ApS’ – ansvar at navn og adresse er udfyldt korrekt, for at kunne garantere den oplyste leveringstid.

Du modtager altid en ordrebekræftelse/faktura pr. e-mail.
Alle aftaler med Femininum Copenhagen indgås på sproget dansk.
Vi tager forbehold for udsolgte varer, trykfejl, stavefejl, leveringsændringer fra vore leverandører samt forsinkelser, Femininum.dk ikke kan kontrollere.

Forsendelsesgebyr i DK
Med omdeling – Fast pris på levering i Danmark er 59,00 Dkk.
Uden omdeling – Fast pris i Danmark er 39,00 Dkk.

Diskret levering
Afsender på pakken er:

CPHagen ApS
Symfonivej 29
2730 Herlev
Danmark

Betaling
Der kan betales med dankort/visa dankort, Mastercard, Maestro og Visa electron.
Beløbet hæves først på dit kort, når varerne sendes fra vores lager. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.
Er det ikke muligt for femininum.dk, at hæve beløbet for en ordre, vil denne ordre blive annulleret og bortfalde. Ønskes ordren stadig, skal der laves en ny og leveringstiden er derfor, som angivet under den enkelte vare.

Fortrydelsesret
Når du sender en vare retur, skal du udskrive og vedlægge din ordrebekræftelse – og evt. notere dit ønske.

Du har 30 dages fortrydelsesret, som løber fra det tidspunkt, du modtager varen. Varen skal returneres i væsentlig samme stand, som da du modtog den. Du må gerne pakke varen ud og prøve den, men udpakning og afprøvning må ikke forringe varens salgsværdi.
Strømper som er pakket ud, kan ikke returneres – af hygiejnemæssige årsager.

Du skal selv betale for fragten, når du benytter fortrydelsesretten. Vedlæg ordrenummer i pakken.
Når vi har modtaget returvaren og kontrolleret, at den lever op til betingelserne, tilbagebetales købesummen straks til dig på samme måde som ordren er betalt. Dvs. at beløbet bliver tilbageført til det anvendte kort – dette gøres af sikkerhedsmæssige årsager.
Du kan også fortryde købet ved at nægte at modtage varen.

Der udstedes ikke tilgodebevis ved returnering – beløbet vil altid blive tilbageført.

Bemærk!
Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav og vi afhenter ikke returpakker i pakkebokse, på posthuse eller lign. – pakkerne skal sendes direkte til adressen.

Reklamationer
Når du returnerer varen, bedes du medsende ordrenummer og gerne en kopi af den faktura, du har modtaget pr. mail.
Hos femininum.dk ønsker vi kun glade og tilfredse kunder, og kan kun opfordre dig til at kontakte os, hvis der er problemer med de varer, du har købt.

Returadressen er:
CPHagen ApS
Symfonivej 29
2730 Herlev
Danmark

Bemærk!! Vi tager ikke imod kunder eller personlige ombytninger/returneringer på adressen og vi afhenter ikke returpakker i pakkebokse, på posthuse eller lign. – pakkerne skal sendes direkte til adressen.

Når du handler på femininum.dk har du 24 måneders reklamationsret. Det betyder, at du enten kan få varen repareret, ombyttet, pengene tilbage eller afslag i prisen, afhængig af den konkrete situation.
Det er et krav, at reklamationen er berettiget, og at manglen ikke er opstået som følge af en fejlagtig brug af produktet eller anden skadeforvoldende adfærd.

Hvor hurtigt skal jeg reklamere?

Du skal reklamere indenfor ”rimelig tid” efter, at du har opdaget manglen ved varen. Hvis du reklamerer indenfor to måneder efter, at manglen er opdaget, vil reklamationen altid være rettidig.
Vi refunderer rimelige fragtomkostninger.

Er reklamationen berettiget refunderer vi naturligvis dine (rimelige) fragtomkostninger.

Vi har brug for følgende information når du sender varen til os:
Når du returnerer varen, bedes du oplyse hvad problemet er, så detaljeret som muligt.
Bemærk! Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav eller lignende.

Husk at varen altid skal sendes tilbage i forsvarlig emballage, og få en kvittering for afsendelse, så vi kan tilbagebetale dine fragtomkostninger.

Registrering af dit besøg på siden
Når du indtaster adresseoplysninger og e-mail på femininum.dk, gemmer vi informationerne til dit næste besøg. Dermed undgår du at skulle indtaste de samme informationer næste gang, du besøger os.
Der laves en logstatistik på femininum.dk. Denne statistik bruges til at opsamle informationer om antal besøgende, hvor de kommer fra, og hvordan de bevæger sig rundt på websitet. Dette har ingen indflydelse på sikkerheden af dine data og personoplysninger.

Persondatapolitik
Når man bestiller på femininum.dk opsamles navn, adresse, telefonnummer og e-mailadresse for at kunne behandle den afgivne bestilling. femininum.dk er ansvarlige for disse data og alle personoplysninger bliver opbevaret og transmitteret krypteret.
Oplysningerne opbevares i 5 år i overensstemmelse med bogføringslovens regler om opbevaring af regnskabsmateriale. narremissen.dk videregiver eller sælger ikke informationerne til tredjemand. Som registreret person har du altid mulighed for indsigt, og du kan gøre indsigelser mod en registrering i forhold til reglerne i persondataloven.
Informationer omkring dine betalinger via dankort/visa transmitteres altid krypteret og direkte til PBS. Vi kommer aldrig i besiddelse af dine betalingsinformationer.

Cookies
På femininum.dk anvendes cookies med det formål at optimere websitet og dets funktionalitet, og dermed gøre besøget så nemt som muligt for dig.